Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAM OD RMCFA ZA NIC!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, Z tej strony piszę XdeMoNT

zaczeło to się tak..

Dostałem bana od RMCFA na 7 dni nie wiem za co, utworzyłem konto żeby się go spytać. za co dostałem tego bana. on powiedział ze za jego obraze.

A teraz dał mi bana za multi za jakie multi ja się pytam?

jak te konto służyło po to żeby się go zapytać?! sam mi napisał żebym zapytał się go na pw za co dostałem bana.

Nie rozumiem za co ten ban... Nie powinieneś go dostać, poproś o odblokowanie konta, a żeby sprawdzić powód nałożenia blokady na 7 dni odwiedź dział "Zbanowani".

Nie było mnie w zbanowanych, pan RMCF z jakiegoś powodu mnie tam nie dał ( te 7 dni )

Opublikowano

13. Na forum dozwolone jest korzystanie z jednego konta. Inne konto tego samego użytkownika nie jest traktowane jako multikonto tylko w przypadku gdy:

a. Nie jest ono używane od 3 miesięcy.

b. Zostało założone w celu wyjaśnienia nałożonej blokady konta.

Nie rozumiem za co ten ban... Nie powinieneś go dostać, poproś o odblokowanie konta, a żeby sprawdzić powód nałożenia blokady na 7 dni odwiedź dział "Zbanowani".

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nom właśnie, na początku dostałem bana na 7 dni za obraze RMCF, żałożyłem konto zapytałem się za co ban i przeprosiłem go za obraze.

Za takie coś moim zdaniem nie powinienem dostać bana.

Nie zrobiłem tego konta , żeby nabijać sobie like i odpisywać w swoim temacie.. i poprosiłem go o zbanowanie tego konta.. ( z którego pisałem jak miałem bana do rmcf )

w dodatku mam usunięte konto.. pięknie :)

Opublikowano

RMCF nigdy nie powinien wejść na stanowisko moda. Zawsze każdy ma do niego pretensje bo daje warny bany i inne gówna za błahostki.

No nic. Z [Cenzura] żyje się i nie ma możliwości wyboru. Po prostu musisz na niego uważać bo jest jaki jest i go się nie zmieni.

Opublikowano

To prawda...

Jak pisałem wczesniej nie założyłem tego konta żeby sobie nabijać like czy coś..

Powinien też zachowywać się jak człowiek i nie dawać dobremu użytkownikowi za bele co bana perm o.O

ale zapewne skączy się to tak ze zamknie temat i koniec :(

A myślałem ze RMCF jest fajnym GM

Opublikowano

@Sniper

RMCF nie jest Modem tylko Administratorem Globalnym ;) Z tego co widzę ( po tych wszystkich banach, warnach, degradowaniach i wypowiedziach w aplikacjach)

zachowuje się jakby to było jego forum, nie przestrzega regulaminów, nawet tych ustanowionych przez sb

@Top

Ban nie słuszny, napisz do jakiegoś Globala ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Napiszę do Seldka, choć raczej nic mi to nie da bo mam usunięte konto. A po zatym to co napisał @up3

eh.. ktoś napisał te 1000 postów jakieś 60% to pomoc ludzią a tu dają bana za bele co. :(

Opublikowano

A kokosz, Może do niego trzeba napisać? Może coś z tym zrobi.

kokosz to wgl mu pozwala na takie coś, w sumie rmcf był od początku i dużo zrobił by się niby rozwinęło to całe forum, więc nic nie wskórasz -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Jak można pozwalać na takie coś, wytłumacz mi to? Może i pomógł rozwinąć to forum i jest tu od początku, ale nie oznacza to że może od tak sobie banować, warnować i degradować, to może tylko Kokosz.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP Jak to dwa konta używałem do pisana postwów ; >

Użyłem go tylko do odwołania i napisałem jeden temat bo musiałem.

Moim zdaniem nie powinno się dawać użytkownikowi, za coś takiego bana w dodatku takiemu co się udziela. " DAJE BANA BO MOGĘ I CHCE."

Opublikowano

Chodzi o to że użyłeś tego drugiego konta do pisania postów a to jest zabronione, konto ma tylko służyć do odwołania sie od bana a nie pisania postów na forum

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...